30 augusti 2020
12:15

Särö IK Grön

Referat: Lerkils IF Blå - Särö IK Grön

Andra seriematchen denna säsong som vi möter Särö IK Grön. Tyvärr var denna match nästan lika tuff och fysisk som den första. Killarna var peppade att spela sitt spel som de också lyckades med till stora delar av matchen men även våra killar har sin gräns. En straff för oss samt två utvisningar för Särölaget samt ett antal frisparkar, åt båda håll talar sitt tydliga språk. Första perioden stod vi emot riktigt bra (2-1), andra blev vi avvaktande efter några snabba mål i baken (0-4). Det som är så fantastiskt med våra killar är att de inte ger upp utan fortsatte att kämpa på planen. Sista perioden bjöd på mycket men höjdpunkten var ändå vårt första nickmål! (1-3). Trots förlusten höll killarna upp huvudet riktigt bra. Vi kan inte vinna varje match men varje match lär oss mycket.

lör 30 maj 2020, 11:30 Särö IK Grön - Lerkils IF Blå